Lindvall A & D söker arkitekt / by Ashlee Lindvall

Lindvall A & D soker en handläggande arkitekt som kan vara med och utveckla och avsluta ett antal av våra nybyggnadsprojekt.

Lindvall A & D är ett arkitektur och design kontor i Malmö som oftast arbetar i den mindre skalan med projekt där höga krav och omsorg om detaljer, likaväl som helhet är i fokus. Primärt arbetar vi med privata bostäder, men även med inredning av exempelvis restauranger och hotell. En annan del vi arbetar med är design av möbler, belysning och mindre produktion är bara några av projekt som för men även närvarande pågår.

Vi kan erbjuda arbete på ett arkitektkontor med en inspirerande och informell arbetsmiljö, en yrkesmässigt ambitiös ateljé, där gemenskap och kunskapsdelning är centrala drivkrafter.

Vi söker arkitekt med erfarenhet i Sverige inom projektering och gestaltning samt vana att kommunicera projekt med såväl uppdragsgivare som externa konsulter och myndigheter. Erfarenhet av AutoCad, Rhino, 3-D Studio, InDesign, Illustrator och Photoshop är viktigt. En bakgrund, eller ett stort intresse för möbeldesign är också en fördel. Denna position kommer att erbjuda rätt kandidat potential att växa.

Frågor och ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Skicka ansökning snabbast möjligt. Vi läser ansökningarna och genomför intervjuer löpande. Ansökan märks ”ARKITEKT” och skickas till info@jonaslindvall.com. www.jonaslindvall.com